Ексклюзиви
середа, 19 червня 2013 15:24

М'ясо у білому вині тушкують півгодини
5

Фото: Фото: Юлія Ліпіч

Львів'янка Марина Заболотна на романтичну вечерю з коханим приготувала тушковане м'ясо у білому вині. Рецептом з нею поділилася подружка.

"Не знала, що приготувати, аби його вразити, - каже дівчина. - Бо ж говорять, що шлях до чоловічого серця лежить через шлунок. І, здається, я той шлях проклала."

Заболотна взяла кілограм відбірної свинної шинки. Каже, що телятина не гірше смакує. М'ясо добре промила, порізала великими шматками. На декілька хвилин поклала у сковорідку на вогні, аби м'ясо трохи обсохло. За той час почистила 200 грам ріпчатої цибулі, порізала кружальцями. До м'яса додала 4 столові ложки рослинної олії, цибулі — все обсмажила до золотистої скоринки. Посипала м'ясо з цибулею меленою паприкою, влила 400 грам м'ясного бульйону, стільки ж сухого білого вина. Довела до кипіння, накрила кришкою і тушкувала м'ясо протягом 30 - 35 хвилин.

300 грам моркви порізала на кубики, додала до м'яса і тушкувала разом з ним. Коли м'ясо готове, його посолила, поперчила і тушкувала ще протягом 5 хвилин. Коли під стравою виключила вогонь, посипала кропом.

"Подруга казала, що до цього м'яска разом з морквою різала картоплю та гарбуз. Тоді страва подається без гарніру. Я ж до свого м'яска зробила картопляне пюре та салат зі свіжих овочів", - зазначає Заболотна.

Зараз ви читаєте новину «М'ясо у білому вині тушкують півгодини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути