
Суп з яловичини є поживною стравою. Він виходить з перчинкою від часнику та соусу, але й з пивним ароматом. Незвичайна страва, яка готується зі звичайних продуктів.
Інгредієнти:
яловичий бульйон 1,5 л
світле пиво 0,5 л
яловичина 600 г
картопля 4 шт.
морква 4 шт.
петрушка 1 пуч.
цибуля 1 шт.
часник 3 зубч.
вустерский соус 1 ст. л.
томатна паста 2 ст. л.
паприка 1/2 ч. л.
цукор 1 ч. л.
оливкова олія за смаком
спеції за смаком
Приготування
Наріжте цибулю і часник дрібними кубиками.
М'ясо наріжте кубиками зі стороною 1-2 см. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі.
Викладіть половину м'яса і обсмажуйте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Перекладіть на тарілку, додайте в каструлю ще трохи олії і обсмажте м'ясо, що залишилося. Перекладіть на тарілку.
Покладіть в каструлю цибулю і смажте 3 хвилини. Потім додайте часник і готуйте ще 1 хвилину.
Налийте пиво і бульйон. Добавте вустерский соус, томатну пасту, паприку, сіль, перець і цукор.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гетьманський борщ готують з качкою та копченою грушкою
Поверніть яловичину в каструлю, перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 1,5 години на повільному вогні.
Поки тушкується м'ясо, очистіть картоплю і моркву. Моркву наріжте товстими кружальцями, картоплю розріжте на 4 частини.
Додайте їх в каструлю, накрийте кришкою і варіть суп ще 30 хвилин. Посоліть і поперчіть суп до смаку.
Зніміть каструлю і залиште мінімум на 8-10 год. Перед подачею розігрійте суп і посипте дрібно нарізаною петрушкою.
Коментарі