субота, 24 грудня 2016 12:15

М'ясні рулетики з грибною підливою є окрасою новорічного столу

На новорічному столі завжди є гаряча м'ясна страва. Для цього не обов'язково запікати буженину. Цікавіше приготувати рулети фаршировані грибами. Проте, тут родзинкою усієї страви є грибна підлива, яка додає пікантного присмаку.

Автор: 7dach.ru
 

Інгредієнти:

м'ясо (філе) - 600 г

гриби (печериці) - 200 г

соєвий соус - 50 мл

яйце - 2 шт

цибуля - 1 шт

часник (зубки) - 1 шт

борошно - 1 ст. л

вершки або сметана - 1 ст. л

сіль за смаком

чорний перець (мелений) - за смаком

пряні трави - за смаком

олія - 2 ст. л

Приготування:

М'ясо нарізають на 4 шматочки, кожен відбивають з двох сторін.

Солять, перчать, за бажанням приправляють пряними травами.

Складають в глибокий лоток, заливають соєвим соусом і на 12 годин відправляють в холодильник.

Гриби миють під проточною водою і нарізають маленькими шматочками. Їх 3-5 хвилин відварюють в киплячій воді, після чого відкидають на друшляк. Воду, в якій варилися гриби, залишають для приготування соусу.

Готують омлет з грибами: до яєць додають трохи солі і збивають міксером буквально 1 хвилину.

Збиті яйця змішують з половиною подрібнених грибів, викладають на добре розігріту, змащену тонким шаром масла сковороду, обсмажують з двох сторін.

Готовий омлет ділять на 4 рівні частини. Розкладають їх на відбиті шматки м'яса.

Кожен шматок м'яса щільно згортають рулетом так, щоб омлет опинився всередині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковиту свинину запікають у білому вині

Потім кожен рулетик загортають у фольгу, акуратно притискаючи з боків, щоб краї вийшли рівними.

Рулети перекладають в форму і запікають 15 хвилин в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці.

Потім виймають, дають їм охолонути. Потім акуратно, щоб не пошкодити м'ясо, знімають з них фольгу.

Готують підливу: цибулю чистять від лушпиння, миють і нарізають маленькими кубиками.

Подрібнену цибулю пасерують на олії до золотистого кольору.

Потім до нього додають другу половину грибів, обсмажують 3-5 хвилин на середньому вогні.

Грибний відвар солять за смаком, додають в нього борошно, перемішують і з'єднують з цибулею і грибами.

Часник подрібнюють і додають в підливу, як тільки вона почне густіти.

Підливі з грибами дають закипіти, додають в неї вершки або сметану, після чого кип'ятять ще 5 хвилин на невеликому вогні.

Рулети складають в форму для запікання, заливають підливою, зверху форму обертають фольгою.

Відправляють на 15-20 хвилин в розігріту до 180 ° C духовку.

Зараз ви читаєте новину «М'ясні рулетики з грибною підливою є окрасою новорічного столу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути