Меган Маркл неодноразово розповідала, що старається їсти тільки нешкідливі, поживні і правильні продукти. Хоч їй зараз доводиться рідко готувати самій, та все ж інколи вона любить сама порадувати фірмовими стравами принца Гаррі. Найчастіше це паста болоньєзе з кабачками
Про це пише Тakprosto.
Меган готує кабачки на малому вогні протягом 4 годин, поки вони не перетворяться в кремоподібний соус. Він ідеально підходить до пасти рігатоні, яка при варінні не розварюється і не втрачає своєї форми. Її не потрібно промивати водою.
Інгредієнти:
340 г пасти рігатоні
5 кабачків середнього розміру
0,5 ст. води
1 склянка тертого пармезану
сік половини лимона
1 цибулина
1 бульйонний кубик
1 ст. л. оливкового масла
щіпка перцю чилі і солі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорний квадрат" та "Мона Ліза" на сніданок: люди малюють відомі картини на бутербродах
Приготування:
Налити в каструлю оливкову олію і підігріти на малому вогні.
Нарізати дрібно цибулю, обсмажити її в підігрітій олії.
Натерти кабачки, додати їх до цибулі разом з водою, бульйонними кубиками і спеціями.
Тушкувати овочі на мінімальному вогні кілька годин, часто помішуючи, поки кабачки повністю не розм'якнуть.
До готового соусу додати лимонний сік, пармезан і пластівці чилі.
В окремій каструлі відварити пасту в підсоленій воді. Злити її і подавати пасту гарячою разом з соусом. Готову страву прикрасити зеленню.
Коментарі