Салат з квасолею може стати не тільки відмінною закускою, а й прекрасним гарніром. Особливу красу страві додає приправа Тако - традиційна мексиканська суміш спецій. Ситний салат із лаймовою кислинкою урізноманітнить щоденне меню.

Інгредієнти:
Макарони 300 г
Квасоля консервована 200 г
Кукурудза консервована 200 г
Помідори 2 шт.
Оливкова олія 80 мл
Сік лайма 60 мл
Приправа Тако 2 ст. л.
Часник 2 зуб.
Авокадо 3 шт.
Сіль за смаком
Приготування
Відваріть макарони, злийте і остудіть їх.
У великій мисці змішайте макарони, квасоля, кукурудзу, кінзу і нарізані середніми кубиками помідори.
Окремо збийте оливкова олія,сік лайма, подрібнений часник і приправу Тако. Заправте салат, додайте сіль і чорний перець за смаком.
Читайте також: У салат з дині додають курячі нагетси і попкорн
Перед подачею на стіл викладіть на салат з квасолі шматочки авокадо і посипте натертим сиром.
Коментарі