Легку і водночас поживну страву можна приготувати за лічені хвилини. Запечена грудинка зі спаржею зовні виходить із хрусткою скоринкою, а всередині ніжною. Цей експрес-рецепт підійде для поживної вечері, коли немає сил після чобочогодня стояти біля плити.
Інгредієнти:
Курячі грудки - 2 шт.
Спаржа - 150 г
Вершки - 100 мл
Гірчиця - 2 ст. л.
Петрушка - 1 ст. л.
Приготування:
Курячі грудки промити. Натерти сіллю і перцем.
Накрити грудки плівкою і відбити молотком. Відразу викласти куряче філе на сковороду-гриль і обсмажити з двох сторін.
Зварити спаржу. Щоб вона залишилася такою ж хрусткою, варити її 3 хвилини. Вийняти і відразупокласти в крижану воду на три хвилини.
Вилити в сотейник трохи вершків і до них покласти сушену петрушку та гірчицю. Усе перемішати і поставити вершки на вогонь.
Зварити соус густим, щоб тягнувся.
Викласти куряче філе та спаржу на тарілку. Полити все рясно соусом.
Читайте також: Мексиканьку тортилью з сиром та шинкою скручують рулетом
Порізати курку в тарілці. Так сік витече в тарілку і там змішається з соусом.
Коментарі