Є моменти коли хочеться скуштувати чогось незвичайного. Саме такою є тортилья. Це мексиканська закуска, яка складається з тонкого кукурудзяного коржика з начинкою та соусом песто. Виходить яскрава страва з пікантним смаком.
Інгредієнти:
Сир м'який знежирений - 230 г
Песто - 1/2 баночки
Пармезан тертий - 2/3 склянки
Тортилья - 3 коржі
Шинка з індички - 200 г
Приготування:
У мисці змішати сир, песто і тертий пармезан до однорідної консистенції.
Розділити масу на три рівні частини (за кількістю коржів). Намастити рівним шаром на кожен коржик.
Зверху викласти тонкі скибочки шинки з індички.
Скрутити тортильї в акуратні роли і замотати кожен в харчову плівку.
Поставити в холодильник на 2-4 години.
Потім зняти з них плівку і покласти на дошку.
Читайте також: Оселедець під шубою замотують з лавашем у рулет
Порізати на рівні шматочки товщиною 2,5-3 см і викласти на тарілку.
Вставити в кожен шматочок шпажку.
Коментарі