Заслужена актриса України Ольга Сумська розкрила рецепт паски без дріжджів. Тісто дуже легке у приготуванні.
"Я завжди трохи побоювалась дріжджового тіста. У нас в родині з ним більше клопочеться мій чоловік Віталій. Тож я спробувала спекти паску без дріжджів. Вона солодка, пухка. Нагадує святковий кекс", - розповіла Ольга Сумська.
Про це написала на своїй сторінці в Інстаграм.
Інгредієнти:
яєць 5
цукру 200 г
молоко 180 г
вершкове масло 230 г
борошно 440 г
розпушувач 12 г
лимон 1
Приготування:
Збити яйця із цукром до піни 3-4 хв. міксером. Додати тепле молоко і м'яке вершкове масло. Продовжувати збивати на низьких обертах. Масло трохи збіжиться, але не страшно. Так має бути.
Насипати борошно та розпушувач до збитих яєць частинами. Збити міксером.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічні великодні яйця зачаровують: яскраві фото
Додати терту цедру лимона, цукати і акуратно перемішати.
Перекласти у паперові або звичайні форми більше, ніж до половини. Металеві треба змастити маслом і пекти 40-45 хв при температурі 180С.
Прикрасити глазур'ю і сухофруктами на ваш смак.
На Великдень не тільки фарбують яйця та печуть різноманітні паски, популярні й торти. Їх прикрашають не як завжди, люди намагаються максимально дотримуватися тематики свята.
Коментарі