На Великдень не тільки фарбують яйця та печуть різноманітні паски, популярні й торти. Їх прикрашають не як завжди, люди намагаються максимально дотримуватися тематики свята.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не нудні сніданки: вражаючі варіанти страв
Декорують солодощі їстівними крашанками та кроликами. Для цього використовують шоколад, різноманітні цукерки, зефір та печиво. Чим яскравіше виходить десерт, тим краще. За основу беруть будь-який торт - один із найпопулярніших бісквітний.
Напередодні Великодня цікаво пекти не тільки паски, але й оригінальні булочки. Наприклад, у формі зайців. Власним рецептом поділилася ведуча ранкового шоу на 1+1 "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко.
Коментарі