Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2016 11:50

Коропа тушкують у молочному соусі
5

Фото: hersonckay.ru

Коропа мало просто просмажити. Щоб він вийшов ніжним, варто його тушкувати в молочному соусі. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром або просто з овочевим салатом.

Інгредієнти:

Короп - 1 шт.

Цибуля -1 шт.

Молоко - 1 склянка

Сіль, перець - за смаком

Борошно для панірування

Олія для смаження

Приготування:

Коропа очистити від луски, вийняти нутрощі і зябра. Помити й порізати на порційні шматки.

Кожен шматок обкачати в борошні, змішаному з сіллю і перцем.

Обсмажити рибу на сильному вогні на сковороді до рум'яної скоринки, приблизно 5 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріску в білому вині запікають під томатно-базиліковим соусом

Очистити і нарізати дрібно цибулину.

Додати її в сковороду і готувати все разом 5 хв.

Влити склянку молока, закрити сковороду кришкою і потомити ще 10 хв.

Зараз ви читаєте новину «Коропа тушкують у молочному соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути