Клубний сендвіч придумали в США, в закладі, де робилися ставки на спорт. Начинка завжди змінюється, але форма залишається колишньою: кілька скибочок хліба, обов'язково м'ясо і свіжі овочі за смаком. Готується він елементарно, поки в тостері буде смажитися хліб, ми приготуємо все інше.
Інгредієнти:
Хліб для тостів - 4 шт
Лист салату - 2 шт
Помідори черрі - 4 шт
М'ясо - 60 гр
Йогурт - 3 ст.л.
Приготування:
Ставимо хліб в тостер.
Тонкими кільцями нарізаємо помідори. Можна замінити або доповнити огірками
Можна брати ковбасу або просто готове м'ясо. Ріжемо приблизно тієї ж товщиною, що і помідори.
Змащуємо кожну скибочку йогуртом, сметаною або майонезом. Зверху листочок хрусткого салата.
Скибочки помідорів і курки. Посипаємо мелений перець і соль.
Читайте також: Мексиканьку тортилью з сиром та шинкою скручують рулетом
Накриваємо другим шматком хліба і розрізаємо по діагоналі. Такий розріз - одна з фішок і причин популярності клубного сендвіча.
Їсти сендвіч краще з соком та смаженою картоплею.
Коментарі