Японський повар робить з їжі справжні шедеври. Сашимі - японський делікатес із сирої риби або м'яса, нарізаного на тонкі шматки. Кулінар підписується ім'ям Mikyoui00.
Про це пише Вoredpanda.
Цікаво, що цей митець ніколи не мав роботи, пов'язаної з мистецтвом або дизайном, однак, він має сина, якого він хотів навчити приготуванню їжі, а також прищепити йому любов. Він вирішив подумати з коробки і перетворити навчальний процес на цікаву діяльність, зробивши мистецтво з їжі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З медом чи перцем чилі: показали незвичайні варіанти квашеної капусти
Художник навчав сина, як нарізати і приготувати сашімі. Для цього він створював дивовижні істоти на тарілці.
Колір та фактура виходить завдяки спеціальним способам нарізки.
Одні їстивні картини вдається приготувати за 5 або 10 хвилин, інші творіння можуть зайняти кілька днів.
Кожна господиня хоче приємно вразити гостей. Це, великою мірою, можна зробити смачними стравами. Їх потрібно не тільки наготувати, а й правильно подати. Як саме поєднувати продукти йдеться у цій підбірці.
Закуски виглядають настільки апетитно, що аж слина тече при одному погляді. Від різноманіття та правильного розміщення аж очі розбігаються.
Коментарі