Кожна господиня хоче приємно вразити гостей. Це, великою мірою, можна зробити смачними стравами. Їх потрібно не тільки наготувати, а й правильно подати. Як саме поєднувати продукти йдеться у цій підбірці.
Про це пише Іdei-dekoru.
Закуски виглядають настільки апетитно, що аж слина тече при одному погляді. Від різноманіття та правильного розміщення аж очі розбігаються.
І мова не тільки про звичні для закуски сир з ковбасою, а й про консервовані та запечені овочі, фрукти та солодощі.
Впринципі, таку чернетку має мати кожна жінка під рукою, щоб вразити своїми кулінарними талантами перед гостями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хрусткі деруни з начинками: 5 оригінальних рецептів
Художниця Норіко з Японії малює портрети топленим шоколадом. За полотно їй служать звичайні білі тарілки. Створює солодкі портрети жінка без використання пензлів. Виводить штрихи в основному пальцями, риси обличчя — за допомогою кондитерського мішка.
Коментарі