"Навесні хочеться чогось зеленого й вітамінного. Раджу приготувати пасту із замороженого зеленого горошку. Виходить багато й можна їсти до каш, мастити на бутерброди під шинку, ковбасу й просто на грінки чи тости", - каже шеф-кухар столичного ресторану авто-гріль "Мисливець" Олександр Ющенко.
В блендері перебиває банку зеленого горошку, жменю листя свіжої м'яти, кілька зубців часнику, чорний перець й пармезан. Можна взяти інший сир. Доливає оливкову олію й витискає сік з лимону. Кількість й набір інгредієнтів радить підбирати на свій смак.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квасолю заправляють ковбасою
"Зелену заправку до макаронів готую поки вони варяться. На сковорідці підсмажую бекон, дома може бути варена ковбаса, відварене філе курки, що є. Цибулю й горошок протушую на сковорідці в олії окремо. Її вистачить столової ложки, горошок розмерзнеться й пустить сік".
Обсмажений бекон дрібно нарізує й додає до тушкованого горошку й цибулі, змішує з відвареними макаронами й посипає тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.
Коментарі