пʼятниця, 05 квітня 2013 15:30

Із замороженого горошку готують паштет й заправку до макаронів

Із замороженого горошку готують паштет й заправку до макаронів
Фото: hnb.com.ua

"Навесні хочеться чогось зеленого й вітамінного. Раджу приготувати пасту із замороженого зеленого горошку. Виходить багато й можна їсти до каш, мастити на бутерброди під шинку, ковбасу й просто на грінки чи тости", - каже шеф-кухар столичного ресторану авто-гріль "Мисливець" Олександр Ющенко.

В блендері перебиває банку зеленого горошку, жменю листя свіжої м'яти, кілька зубців часнику, чорний перець й пармезан. Можна взяти інший сир. Доливає оливкову олію й витискає сік з лимону. Кількість й набір інгредієнтів радить підбирати на свій смак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квасолю заправляють ковбасою

"Зелену заправку до макаронів готую поки вони варяться. На сковорідці підсмажую бекон, дома може бути варена ковбаса, відварене філе курки, що є. Цибулю й горошок протушую на сковорідці в олії окремо. Її вистачить столової ложки, горошок розмерзнеться й пустить сік".

Обсмажений бекон дрібно нарізує й додає до тушкованого горошку й цибулі, змішує з відвареними макаронами й посипає тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Із замороженого горошку готують паштет й заправку до макаронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути