




Люди часто дивуються, коли чують про м'ясні суші. Цю страву повелося асоціювати виключно з рибними продуктами. Та в пошуках новинки кухарі створили оригінальну закуску, яка точно задовольнить чоловічі смаки. Тонкі кільця смачної ковбаси поєднується з ніжним вершковим сиром. Для свіжості смаку додається болгарський перець. Завдяки легкості приготування цю страву можна приготувати за кілька хвилин.
Інгредієнти:
вершковий сир - 500 г.
ковбаса салямі - 300 г.
зелений перець - 1 шт.
Приготування:
Порізати тонкими кільцями ковбасу та перець.
Розстелити харчову плівку на столі, викласти сир. Накрити ще шаром плівки і розкачати качалкою в пласт товщиною в сантиметр.
Обережно зняти плівку і по всій поверхні сиру розкласти салямі, потім знову накрити плівкою і акуратно перевернути.
Зняти плівку вже з іншого боку і розкласти зверху на сир зелений перець.
Тепер все це скачати в тугий рулет, щоб не було повітряних порожнеч.
Різати дуже гострим ножем, постійно витираючи лезо.
Подавати можна з крекером.
Коментарі