Ексклюзиви
Четвер, 24 грудня 2015 19:52

Хрусткий курячий попкорн смажать в сирно-кунжутній суміші

Після важкого робочого дня, так приємно лягти на диван з пакунком курячого попкорну. Це і перекус, і корисна страва одночасно. За якість якої можна не турбуватися, адже вона приготовлена власноруч. Це не розрекламований напівфабрикат, який розігрівають у мікрохвильовці. Ніжна курятина із хрусткою золотистою скоринкою і соковитою всередині. Попкорн смачний як в гарячому, таки в холодному вигляді.
Автор: pandorum.net
 
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.

твердий сир - 100 г.

яєчний білок - 3 шт.

куркума - 4 ст. л.
кунжут - 50 г.
панірувальні сухарі - 50 г.

сіль, перець - за смаком

олія - для смаження

Приготування:

Куряче м'ясо промити в висушити на паперових рушниках. Порізати його малими шматками.

Натерти твердий сир на дрібній тертці. Яєчні білки збити міксером до появи піни.
Додати сіль, перець, і знову добре збити. У суміш покласти сир і вилити в миску.
В іншій мисці змішати, куркуму, панірувальні сухарі з кунжутом.

Кожний шматок філе покласти спочатку в білково-сирну суміш. Далі обваляти з усіх боків в сипучій суміші з панірувальних сухарів.

На дуже розігріту сковороду налити олію. Коли вона закипить, покласти попкорн і смажити 5 хвилин до готовності.
Має вийти скоринка золотистого відтінку.
Щоб зробити шматочки більш м'якими, в киплячу олію можна влити трохи холодної води.
Готовий попкорн викласти на широку тарілку, яка вистилана паперовими рушниками. Вони вберуть зайвий жир.

Зараз ви читаєте новину «Хрусткий курячий попкорн смажать в сирно-кунжутній суміші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 382
Голосування Справа Медведчука - це:
  • Спроба Зеленського наростити рейтинг. Медведчука не посадять
  • Початок боротьби з олігархами
  • Піар з одночасним ударом по Порошенку
  • Перерозподіл ринку і потоків
  • Вплив американців
  • Мені байдуже
Переглянути