Після важкого робочого дня, так приємно лягти на диван з пакунком курячого попкорну. Це і перекус, і корисна страва одночасно. За якість якої можна не турбуватися, адже вона приготовлена власноруч. Це не розрекламований напівфабрикат, який розігрівають у мікрохвильовці. Ніжна курятина із хрусткою золотистою скоринкою і соковитою всередині. Попкорн смачний як в гарячому, таки в холодному вигляді.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.
твердий сир - 100 г.
яєчний білок - 3 шт.
куркума - 4 ст. л.
кунжут - 50 г.
панірувальні сухарі - 50 г.
сіль, перець - за смаком
олія - для смаження
Приготування:
Куряче м'ясо промити в висушити на паперових рушниках. Порізати його малими шматками.
Натерти твердий сир на дрібній тертці. Яєчні білки збити міксером до появи піни.
Додати сіль, перець, і знову добре збити. У суміш покласти сир і вилити в миску.
В іншій мисці змішати, куркуму, панірувальні сухарі з кунжутом.
Кожний шматок філе покласти спочатку в білково-сирну суміш. Далі обваляти з усіх боків в сипучій суміші з панірувальних сухарів.
На дуже розігріту сковороду налити олію. Коли вона закипить, покласти попкорн і смажити 5 хвилин до готовності.
Має вийти скоринка золотистого відтінку.
Щоб зробити шматочки більш м'якими, в киплячу олію можна влити трохи холодної води.
Готовий попкорн викласти на широку тарілку, яка вистилана паперовими рушниками. Вони вберуть зайвий жир.
×
Коментарі