Сирники - традиційний сніданок, який обожнюють більшість українців. Готується швидко та чудово поєднується із різноманітними джемами, згущеним молоком та свіжими фруктами чи ягодами.

"В морозні дні завжди хочеться тепла і затишку. Таке відчуття мені дарує ароматний чай та хрусткі сирники. Аби страва вийшла більш корисною - готую на основі рисової муки", - каже Олена Зуб, фудблогерка.
Інгредієнти:
рисове борошно - 3 ст. л.
сир - 400 г
яйце - 1 шт.
цукор - 2 ст. л.
сіль - дрібка
Приготування:
Змішати всі інгредієнти та замісити тісто. Сформувати сирники та обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною, медом чи улюбленим варенням.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисний та смачний: що приготувати на сніданок
Лимонний тарт - поширений французький десерт, який підкорив ласунів з усього світу. Традиційно готують із вершкового масла, яєць, лимону, борошна та цукру.
Коментарі