субота, 30 січня 2021 10:01

Фудблогерка розповіла, як приготувати сирники з рисового борошна

Сирники - традиційний сніданок, який обожнюють більшість українців. Готується швидко та чудово поєднується із різноманітними джемами, згущеним молоком та свіжими фруктами чи ягодами.

Автор: Олена Зуб
  Час приготування 15 хв.
Час приготування 15 хв.

"В морозні дні завжди хочеться тепла і затишку. Таке відчуття мені дарує ароматний чай та хрусткі сирники. Аби страва вийшла більш корисною - готую на основі рисової муки", - каже Олена Зуб, фудблогерка.

Інгредієнти:

рисове борошно - 3 ст. л.

сир - 400 г

яйце - 1 шт.

цукор - 2 ст. л.

сіль - дрібка

Приготування:

Змішати всі інгредієнти та замісити тісто. Сформувати сирники та обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною, медом чи улюбленим варенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисний та смачний: що приготувати на сніданок

Лимонний тарт - поширений французький десерт, який підкорив ласунів з усього світу. Традиційно готують із вершкового масла, яєць, лимону, борошна та цукру.

Зараз ви читаєте новину «Фудблогерка розповіла, як приготувати сирники з рисового борошна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути