У спеку завжди хочеться випити освіжаючого напою чи з'їсти морозива. Можна не вибирати, а зробити відразу і те й інше. З домашнім фруктовим морозивом не потрібно турбуватися за якість. Тому можна вільно насолоджуватися самому та давати дітям.

Інгредієнти:
Вода - 1 склянка
Свіже листя м'яти - 1 склянка
Свіжовичавлений сік лайма - 1 склянка
Ківі очищені - 5-6 шт.
Приготування:
Довести до кипіння в каструлі воду. Зменшити вогонь і додати листя м'яти.
Так воно покипить 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
Цей м'ятний "відвар" слід процідити і подрібнити разом з ним в блендері 4 ківі, сік лайма.
Охолодити суміш і розлити по формах. Поставити майбутній фруктовий лід в холодильник на годину.
Потім порізати решту ківі на тонкі кружальця і зробити невеликий розріз в центрі.
Покласти кружечки ківі зверху льоду і вставити через проріз паличку для ескімо. Ківі повинен бути злегка занурений в ще не замерзлий лід.
Поставити лід в холодильник і повністю заморозити.
Читайте також: В яскравий полуничний коктейль додають ром або текілу
Таке освіжаюче морозиво можна зробити з будь-яких фруктів: кавун, диня, манго, полуниця, чорниця, ожина або малина.
Коментарі