Ягідний сезон є ідеальним часом, щоб куштувати нові напої. Тоді багато різних соковитих ягід, тому можна вдосталь експериментувати. Вдалі та перевірені рецепти можуть стати вашими фірменними.
"Мій улюблений коктейль це "Маргарита". Роблю її полуничною, - каже Наталія Скопун з Чернігова. - На відміну від класичного рецепту, краї склянки у мене не в солоному "снігу", а в солодкому".

Інгредієнти:
1 кг полуниці
150 мл апельсинового соку 100 г. цукру
150 мл рому
2 ст. л. лимонного соку
кілька кубиків льоду
Приготування:
У блендері змішати полуницю, апельсиновий сік та цукор.
Налити ром та лимонний сік.
"Цікавішим смак виходить якщо додати текілу", - радить пані Наталія.
Прикрасити склянки "снігом". Вмочити краї спочатку в лимонний сік, потім в цукор. Можна сік не вичавлювати, а помастити шматком лимону.
Акуратно розлити коктейль по склянках, щоб не зачепити круг з цукру.
Читайте також: В ароматний кавовий лікер додають ваніль та корицю
Окремо в блендері трохи подрібнити лід і додати в коктейль.
Відразу потрібно подавати на стіл.
Коментарі