середа, 29 червня 2016 15:04

Фінський чорничний пиріг печуть півгодини

Фінський чорничний пиріг печуть півгодини
Фото: katty-wise.livejournal.com

В Україні почався сезон чорниці. Ці соковиті ягоди ідеальні в тортах та пирогах. Одним з найсмачніших і найпростіших пирогів є фінський.

Інгрідієнти:

чорниця - 400 г

сметана - 250 г

Цукрова пудра - 200 г

Борошно - 200 г

Вершкове масло - 150 г

яйце - 2 штуки

порошок пекарський - 1 чайна ложка

ванільна есенція - 1 чайна ложка (можна використати пачку ваніліну у пакетиках)

Читайте також:

Приготування:

1. Розігріти духовку до 200 градусів.

2. Збийте вершкове масло з 150 грамами цукрової пудри, додати яйце. Просіяти борошно разом з пекарським порошком. Гарненько перемішати.

3. В форму для запікання викладають тісто, розподіливши його по дну і стінках форми. Ставлять на 10 хвилин в духовку.

4. Сметану збивають разом з 50 гр цукрової пудри і ванільною есенцією до однородності. Додають одне яйце і ще раз все гарненько збивають. Перемішують з чорницею. Викладають готову начинку в корж і ставлять в духовку на півгодини. Потім духовку вимикають і залишають вній пиріг, поки не вистигне.

Зараз ви читаєте новину «Фінський чорничний пиріг печуть півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути