Українська кондитерка Єлизавета Глінська поділилась рецептом оригінальної паски на Великдень. Вона називається краффін з начинкою. Це щось схоже між листковим круасаном і мафіном.
Про це написала в Instagram.
"На кухні не варто боятися експериментувати. Традиційні паски можна замінити на краффіни з пастою праліне. Не сумніваюся, що саме ця святкова випічка стане вашою улюбленою", - розповіла Єлизавета Глінська.
Інгредієнти:
300 мл молока
20 г цукру
15 г свіжих дріжджів
150 г борошна
2 яєць
100 г цукру
5 г солі
500 г борошна
100 г вершкового масла
Інгредієнти для начинки:
200 г пасти праліне
100 г вершкового масла 82%
Приготування:
Просіяти борошно через сито, щоб не було грудок. У миску з теплим молоком додати дріжджі, цукор, борошно. Перемішати до однорідної консистенції.
Накрити харчовою плівкою та залишити в теплому місці на 1 год.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові паски: Тетяна Литвинова розкрила секрет ніжної випічки з цедрою
У чашу комбайна викласти вершкове масло та пасту, перемішати до однорідної консистенції.
Стіл помастити олією. Тісто розділити на шість частин і розкачати прямокутної форми. Товщина - 3 мм. У середину викласти начинку.
Загорнути в рулет. Відступити від краю тіста та розрізати посередині. Закрутити краффін, викласти у форму для паски.
Накрити рушником, залишити на 1 год.
Розігріти духовку до 180°C та випікати краффіни 35 хв. до готовності.
Залишити до повного охолодження і посипати цукровою пудрою.
Печиво червоний оксамит - оригінальний та яскравий десерт, який підкорив більшість любителів солодощів по всій країні. Готується просто та швидко. Впорається навіть дитина.
Рецептом вбивчо смачного печива в YouTube поділилася відома кондитерка Єлизавета Глінська.
Коментарі