середа, 29 лютого 2012 14:33

Домашні цукерки "Рафаелло" смачніші за куповані

Киянка Світлана Галка готує вдома цукерки "Рафаелло". Каже, за смаком вони не поступають тим, які продають в магазинах.

"Десь прочитала, що для цих цукерок в блендері подрібнюють ванільні вафлі і переміщують їх зі згущеним молоком. Вирішила зробити їх кориснішими. В магазині купила 200-грамову упаковку дитячої каші "7 злаків", яку не треба варити. Її використовую для приготування цукерок", -  каже Світлана.

Упаковки каші вистачає для приготування 20 цукерок. Її жінка висипає у глибоку миску. Додає банку згущеного молока, 100 грамів вершкового масла і пакетик ванільного цукру. Ретельно перемішує все дерев'яною ложкою.

"Ложкою мішаю, доки маса стане однорідною. На це йде хвилин десять. Потім руками з маси формую невеличкі кульки. Всередину кожної кладу горішок — мигдаль чи фундук. Потім кожну обвалюю в кокосовій стружці", - продовжує вона.

Цукерки Світлана викладає на широку тарілку, зверху посипає кокосовою стружкою.

"Подруга ставить цукерки на годину в холодильник, ми ж їмо їх одразу. Особливо подобаються домашні рафаелло моїй доньці. За раз десяток може з'їсти. Хоч має лише чотири роки, завжди мені допомагає. Психологи кажуть, спільні заняття зближують батьків і дітей".

Зараз ви читаєте новину «Домашні цукерки "Рафаелло" смачніші за куповані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути