Киянка Світлана Галка готує вдома цукерки "Рафаелло". Каже, за смаком вони не поступають тим, які продають в магазинах.
"Десь прочитала, що для цих цукерок в блендері подрібнюють ванільні вафлі і переміщують їх зі згущеним молоком. Вирішила зробити їх кориснішими. В магазині купила 200-грамову упаковку дитячої каші "7 злаків", яку не треба варити. Її використовую для приготування цукерок", - каже Світлана.
Упаковки каші вистачає для приготування 20 цукерок. Її жінка висипає у глибоку миску. Додає банку згущеного молока, 100 грамів вершкового масла і пакетик ванільного цукру. Ретельно перемішує все дерев'яною ложкою.
"Ложкою мішаю, доки маса стане однорідною. На це йде хвилин десять. Потім руками з маси формую невеличкі кульки. Всередину кожної кладу горішок — мигдаль чи фундук. Потім кожну обвалюю в кокосовій стружці", - продовжує вона.
Цукерки Світлана викладає на широку тарілку, зверху посипає кокосовою стружкою.
"Подруга ставить цукерки на годину в холодильник, ми ж їмо їх одразу. Особливо подобаються домашні рафаелло моїй доньці. За раз десяток може з'їсти. Хоч має лише чотири роки, завжди мені допомагає. Психологи кажуть, спільні заняття зближують батьків і дітей".
Коментарі
8