Шоколадний брауні - американський десерт, який став популярним завдяки простому рецептові приготування. Готове тістечко повинне бути пружнім зверху та трохи глевким всередині. За бажанням у тісто можна додати горіхи, або малину.
Інгредієнти:
шоколадно-горіхова паста - 400 г
яйця - 3 шт.
борошно - 115 г
Приготування:
Збити яйця до утворення білої піни, додати шоколадно-горіхову пасту та збити до однорідності. Вмішати борошно. Викласти у форму і розрівняти. Випікати при 180 градусах 15-18 хвилин. Брауні подавати охолодженим. Прикрасити шоколадом, або горіхами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий шоколад: користь чи шкода
Восени традиційним десертом є гарбузові пироги. Їх можна зробити ніжнішими, якщо підмішати сиру.
Коментарі