Вінничанка 33-річна Наталя Столяр готує холодний суп-пюре з кольрабі, з яблуками та кедровими горішками. Влітку він добре охолоджує. Суп-пюре дієтичний та корисний.
"Мілко ріжу дві середні голівки кольрабі та одне велике яблуко. Краще брати кисло-солодке. Додаю 2 столові ложки кедрових горішків та перемелюю все в блендері до утворення пюре."
Жінка подрібнює пучок петрушки і додає до пюре.
"Заливаю все півлітрою кефіру. Солю та перчу. Все перемішую. Ставлю в холодильник на півгодини. Якщо кефір був холодним, то можна не ставити."
Перед подачею Столяр посипає суп щіпкою солодкої червоної паприки та прикрашає м'ятою.
"Приготування займає хвилин 15 і виходить смачно. Я навіть схудла на 4 кілограми за п'ять днів. Їла тільки його," - додає Наталя.
×
Коментарі