Якщо втомилися від звичайних млинців, зберігайте рецепт рулету з крем-сиром, який точно вийде у кожного.
Ним поділилася фудблогерка Валерія Велігура в Instagram.
Готується дуже просто, швидко, а виходить надзвичайно смачно.
"Мені захотілося додати йому легкої кокосової нотки, тому я використала кокосовий напій", - каже кулінарка.
Іінгредієнти
Для млинців на 6 шт:
1 яйце
10 г цукру
дрібка солі
35 г борошна
35 г кукурудзяного крохмалю
200 мл кокосового напою @yommy.ua
20 мл олії
барвник або буряковий сік - за бажанням
Для крему:
400 г крем-сиру
40 мл вершків 33%
40 г цукрової пудри
1 ч.л. лимонного соку
Як приготувати
Поєднуємо яйце, цукор, сіль, борошно та крохмаль (якщо маса буде надто густою - додайте трішки рідини з основної кількості). Додаємо кокосовий напій, олію, барвник та перемішуємо до однорідності.
Смажимо млинці на середньому вогні з обох боків. Головне, не перетримати, щоб вони не втратили свій колір.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масниця-2024: п'ять найкращих рецептів приготування тонких млинців
Для крему збиваємо міксером до загущення крем-сир, пудру, вершки та сік лимона.
Млинцям даємо охолонути і збираємо 1 великий або 2 невеликих рулети. Кладемо млинці один на один, змащуємо кремом, підвертаємо краї та щільно загортаємо в рулет. Обертаємо харчовою плівкою та прибираємо у холодильник на декілька годин, щоб крем застиг.
Прикрашаємо кремом, кокосовою стружкою, свіжими ягодами чи фруктами, м'ятою та подаємо.
Переглянути цей допис в Instagram
Тонкі макові млинці можуть бути чудовим варіантом для сніданку, десерту після обіду чи вечері. Тим більше, наближається Масниця. А це гарний привід побалувати себе і рідних смачними млинцями з маком.
Найважливіше зробити млинці красивими й тонкими, щоб вони були такими делікатними, як і належить. З цим рецептом ви отримаєте все, чого бажаєте від ідеальних млинців. Вони виходять легкі та повітряні, солодкі та текстурні завдяки зернам маку.
Коментарі