Капкейк — міні-торт, який почали вперше готувати у США. Звідти ідея таких солодощів з'явилася і в Україні. Печуть їх в алюмінієвих або паперових формах. Потім прикрашають кремом, фруктами, глазур'ю.
Тут важливо не прогадати із текстурою крему.
Інгредієнти:
Цукрова пудра 3 ст. л.
Какао 3 ст. л.
Крохмаль 1 ст. л.
Вода 4 ст. л.
Приготування:
Змішати цукрову пудру, какао та крохмаль, який робить крем пластичним.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колючий торт: як прикрасити десерт, щоб гості оніміли
Поставити воду 30 хвилин в морозилку. Налити у суміш і добре перемішати. Крем має вийти блискучим і густим. При необхідності можна додати ще ложку води.
Ним прикрасити панкейки.
Шоколадний брауні - американський десерт, який став популярним завдяки простому рецептові приготування. Готове тістечко повинне бути пружнім зверху та трохи глевким всередині. За бажанням у тісто можна додати горіхи, або малину.
Як його зробити з трьох продуктів, далі у статті.
Коментарі