Млинці обожнюють кулінари з усього світу. Їх можна подавати на закуску, основну страву та навіть десерт. Начинки додають найрізноманітніші: джем, шоколад, сир, м'ясо, овочі та фрукти. Для приготування найкраще підходить пшеничне борошно. Але також можна використовувати гречане чи вівсяне. Щоб млинці вийшли ніжними, борошно слід просіяти 2-3 рази.
Інгредієнти:
молоко – 500 мл
вода – 500 мл
сметана – 225 г
яйце – 5 шт.
цукор – 3 ст. л.
сіль – 1 ч. л.
борошно – 500 г
олія – 25 г
Приготування:
Змішати сметану з яйцями. Додати борошно, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Влити олію та воду, збити до однорідності. Дати тісту настоятися 20 хвилин. Смажити тонкі млинці на розпеченій сковорідці з двох боків по 2 хвилини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багрір: марокканські млинці готують за півгодини
Апетитні оладки – ідеальна страва для сніданку. Від млинців відрізняються розміром і товщиною. Вони менші в діаметрі, але пишніші.
Коментарі