Марокканські млинці перш за все відрізняються від українських тим, що готуються із додаванням манної крупи.
Завдяки ажурним дірочкам, які утворюються внаслідок додавання дріжджів - страва має оригінальний вигляд. Подають зі збитими вершками, ягодами, джемом, або медом.
Інгредієнти:
борошно - 60 г
манка - 125 г
розпушувач для тіста - 4 г
цукор - 1 ч. л.
сіль – за смаком
сухі дріжджі - 3 г
тепла вода - 250 г
Приготування:
Змішати всі сухі інгредієнти, додати теплу воду і перемішати. Залишити тісто на 15 хвилин. Смажити млинці на добре прогрітій антипригарній сковороді під кришкою. Готувати з одного боку. Тісто повинно стати сухим та покритися дірочками. За 45-50 секунд млинець повністю пропікається.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаюча майстерність: японка перетворює їжу у витвір мистецтва
Панкейки - популярний американський десерт. Місцеві його обожнюють їсти на сніданок, так само, як ми сирники. Адже готується швидко. Не потребує багато інгредієнтів.
Коментарі