пʼятниця, 02 жовтня 2020 14:55

Як приготувати ніжний крем-суп із грибів

Як приготувати ніжний крем-суп із грибів
Смак грибного крем-супу виходить дуже насиченим завдяки вершкам і грибам. Фото: Anna Pyshniuk from Pexels

Гриби - продукт, який відмінно поєднується з більшістю продуктів харчування і є головним компонентом багатьох страв. Одним з найпопулярніших є крем-суп. Для першої страви використовують будь-які гриби, крім отруєних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екзотичний та пікантний: розкрили секрет гарбузового супу-пюре з кокосом

Інгредієнти:

курячий бульйон - 600 мл

ріпчаста цибуля - 2 шт.

печериці - 500 г

борошно - 2 ст. ложки

масло - 40 г

олія - 2 ст. ложки

вершки - 200 мл

сіль, чорний мелений перець - за смаком

Приготування:

Зварити курячий бульйон. Нарізати очищені печериці та цибулю, обсмажити протягом 20 хвилин. Додати дрібку солі та чорного меленого перцю. Викласти обсмажені гриби з цибулею в блендер, додати третину бульйону, і подрібнити до кремоподібного стану. У каструлі розтопити вершкове масло й обсмажити 2 столові ложки борошна. Додати подрібнені гриби, влити бульйон, довести до кипіння. Варити 6-7 хвилин. Додати вершки, довести до кипіння і зняти з вогню. Прикрасити зеленню.

Грибний сезон у розпалі, це означає, що саме час озброїтися кошиком і піти у ліс. Зібрані лисички, білі гриби, або магазинні печериці стануть чудовою основою для грибного паштету.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати ніжний крем-суп із грибів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути