Гарбузовий суп обожнюють гурмани з усього світу. Адже він багатий бета-каротином, вітамінами В1, В2, С, Е, РР, а також калієм, кальцієм, магнієм, цинком, фосфором.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром
У страву додають моркву, картоплю, кабачки та будь-які інші овочі за бажанням. Гарбуз чудово поєднується із більшістю продуктів. Щоб зробити страву ситнішою - варять на курячому бульйоні.
Інгредієнти:
гарбуз - 1 шт.
вода - 2 склянки
кокосове молоко - 1-2 склянки
мед - 1 ст.л.
сіль - за смаком
кориця - 1 ст.л.
кокосова стружка - 1-2 склянки
Приготування:
Очистити та нарізати гарбуз кубиками. Обсмажити на оливковій олії протягом кількох хвилин. Додати воду і тушкувати близько 15 хвилин на середньому вогні. Отриману суміш збити у блендері. Додати мед, корицю і кокосове молоко, перемішати. Додати кокосову стружку та повторно нагріти, не доводячи до кипіння. Посолити за смаком. Подати, прикрасивши грінками.
Ніжний, красивий і дієтичний крем суп з цвітною капустою - корисний та оригінальний обід. Урізноманітнити страву можна, додавши варені креветки, або бекон.
Коментарі