Тости - один з найшвидших і ситних варіантів сніданку. Стандартні гарячі бутерброди готують з шинкою, сиром або подають просто з арахісовим маслом. Пропонуємо вам спробувати солодкий рецепт гарячих сендвічів з яблуками і корицею.

Інгредієнти:
- тостовий хліб 8 скибочок
- яблуко 1 шт.
- яйця 2 шт.
- молоко 50 мл
- цукор 1 ст. л.
- щіпка кориця
- вершкове масло 50 г
- цукрова пудра для подачі
Приготування:
Яблуко помити, почистити, видалити серцевину і порізати тонкими скибочками.
Збити яйця з молоком, цукром і корицею.
Покласти шматочки яблука на скибочку хліба, покрити другою скибочкою і злегка притиснути по краях.
Вмочити в яєчно-молочну суміш і смажити в розтопленому маслі на слабкому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Повторити з рештою хліба і яблук.
Посипати тости цукровою пудрою і подавати.
Коментарі