Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2015 12:08

Яблучні тости з корицею готують на швидкоруч

Тости - один з найшвидших і ситних варіантів сніданку. Стандартні гарячі бутерброди готують з шинкою, сиром або подають просто з арахісовим маслом. Пропонуємо вам спробувати солодкий рецепт гарячих сендвічів з яблуками і корицею.

 

Інгредієнти:

- тостовий хліб 8 скибочок

- яблуко 1 шт.

- яйця 2 шт.

- молоко 50 мл

- цукор 1 ст. л.

- щіпка кориця

- вершкове масло 50 г

- цукрова пудра для подачі

Приготування:

Яблуко помити, почистити, видалити серцевину і порізати тонкими скибочками.

Збити яйця з молоком, цукром і корицею.

Покласти шматочки яблука на скибочку хліба, покрити другою скибочкою і злегка притиснути по краях.

Вмочити в яєчно-молочну суміш і смажити в розтопленому маслі на слабкому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Повторити з рештою хліба і яблук.

Посипати тости цукровою пудрою і подавати.

Зараз ви читаєте новину «Яблучні тости з корицею готують на швидкоруч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути