середа, 29 квітня 2015 13:42

9 тортів, які можна приготувати без духовки
9

Якщо ви не особливо любите возитися з тістом, а діти просять спекти їм смачного, на допомогу вам прийдуть торти, які не потребують духовки.

Представляємо вам 9 легких і вишуканих десертів, з якими впорається будь-яка господиня.

Торт з полуницею та маскарпоне

 

Вам знадобляться:

30 печеньок

2 ст. л. вершкового масла

4 ст. л. цукру

12 ягід полуниці

1/2 склянки маскарпоне

1/2 склянки густого йогурту

1/4 склянки цукрової пудри

Приготування:

Подрібнити печиво в кухонному комбайні або вручну в поліетиленовому пакеті. Додати до печива розтоплене вершкове масло і 2 столові ложки цукру. Ретельно перемішати. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. Через годину полуницю нарізати, викласти її в миску, посипати цукром і дати їй постояти мінімум 15 хвилин. В іншій мисці змішати сир, йогурт і цукрову пудру. Половину суміші з маскарпоне викласти на корж, потім викласти половину полуниці. Далі решта частини суміші з маскарпоне і полуниці. Прибрати торт в холодильник на 4 години.

Журавлиновий торт

 

Вам знадобляться:

100 гр крекерів

1/4 склянки коричневого цукру

1 ч. л. меленої кориці

1/2 ч. л. меленого імбиру

1/8 ч. л. солі

100 гр вершкового масла

360 мл жирних вершків

340 гр вершкового сиру

1/4 склянки цукру

400 гр журавлинного соусу

1 ч. л. ванілі

цедра 1 апельсина

журавлина заморожена

Приготування:

Подрібнити крекер руками. Змішати його з розтопленим маслом, коричневим цукром, корицею, імбиром і сіллю. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. Збити вершки міксером. В іншій мисці збити цукор і вершковий сир. Додати цедру і журавлинний соус. З'єднати зі збитими вершками. Викласти суміш на корж. Поставити в холодильник мінімум на 6 годин. Прикрасити журавлиною і цедрою апельсина.

Торт з Ferrero Rocher

 

Вам знадобляться:

30 шоколадних печива

3,5 ст. л. вершкового масла

3/4 склянки шоколадної пасти

1 склянка збитих вершків

1 склянка вершкового сиру

1/4 склянки цукру

100 гр темного шоколаду

10 цукерки Ferrero Rocher

Приготування:

Подрібнити печиво в кухонному комбайні або вручну в поліетиленовому пакеті. Шоколад натерти на тертці. Нарізати цукерки невеликими шматочками. Розтопити вершкове масло і перемішати з печивом. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. За допомогою блендера гарненько збити вершковий сир, темний шоколад, цукор і школадную пасту. В окремій мисці змішати збиті вершки і шматочки цукерок. Дістати корж з холодильника і викласти суміш з вершковим сиром на нього. Прибрати в холодильник на 20 хвилин. Потім покрити торт кремом зі збитих вершків і цукерок.

Торт з арахісовим маслом

 

Вам знадобляться:

30 шоколадних печива

3/4 склянки цукру

6 ст. л. вершкового масла

1/2 ложки кориці

100 гр вершкового сиру

1/3 склянки арахісового масла

1 склянка збитих вершків

Приготування:

Подрібнити печиво в кухонному комбайні або вручну в поліетиленовому пакеті. Змішати печиво, розтоплене масло, 1/2 чашки цукру і корицю. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. (Можна попередньо запекти в протягом 7 хвилин в духовці). Збити арахісове масло, 1/4 чашки цукру, вершковий сир і вершки. Дістати корж з холодильника і викласти суміш на нього. Поставити в холодильник на 2-3 години. Прикрасити торт нарубаними шоколадними цукерками або горіхами.

Чізкейк з білим шоколадом і ягодами

 

Вам знадобляться:

30 печеньок

5 ст. л. вершкового масла

щіпка солі

1/4 склянки горіхів макадамія або інших

1 склянка вершкового сиру

200 гр білого шоколаду

1-2 ст. л. бурбона

2 склянки ягід

2 ст. л. меду або кленового сиропу

збиті вершки

Приготування:

Подрібнити печиво в кухонному комбайні або вручну в поліетиленовому пакеті. Змішати печиво, розтоплене масло, сіль і подрібнені горіхи. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. (Можна попередньо запекти в протягом 7 хвилин в духовці). У мисці збити вершковий сир з розтопленим білим шоколадом. Додати бурбон і цукрову пудру до смаку. Аккуртно викласти суміш на корж і прибрати в холодильник на 3 години або на ніч. Готовий торт полити кленовим сиропом або медом і прикрасити збитими вершками і ягодами.

Лаймовий торт

 

Вам знадобляться:

100 гр крекерів

1/3 чашки цукрової пудри

100 гр вершкового масла

400 гр згущеного молока

1/2 склянки соку лайма

цедра 2 лаймів

250 мл збитих вершків

Приготування:

Подрібнити крекер руками. Змішати разом з розтопленим маслом і цукровою пудрою. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. (Можна попередньо запекти в протягом 10 хвилин в духовці). Згущене молоко змішати з соком лайма і половиною цедри. Додати вершки і добре збити. Вилити суміш на корж, зверху посипати цедрою, що залишилася. Прибрати в холодильник мінімум на 2 години.

Торт з маршмеллоу

 

Вам знадобляться:

100 гр крекерів

100 гр вершкового масла

150 гр вершкового сиру

1 банка згущеного молока

1/2 склянки арахісового масла

1/4 склянки цукрової пудри

1/2 склянки маршмеллоу

1 склянка збитих вершків

1/4 арахісового масла

Приготування:

Подрібнити крекер руками. Змішати його з розтопленим маслом. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. У великій мисці змішати вершковий сир, згущене молоко, арахісове масло і цукрову пудру. Гарненько збити. Додати збиті вершки і ретельно перемішати. Викласти суміш на корж, прибрати в холодильник на 3 години або на ніч. Перед подачею полити торт розтопленим арахісовим маслом і прикрасити маршмеллоу.

Апельсиновий торт

 

Вам знадобляться:

100 гр крекерів

1,25 склянки цукру

щіпка меленої кориці

100 гр вершкового масла

3,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю

1 склянка сметани

1 ст. л. апельсинової цедри

1/2 склянки свіжовичавленого апельсинового соку

3 яєчних жовтки

1 стакан молока

1 склянка збитих вершків

Приготування:

Подрібнити крекер руками. Змішати його з розтопленим маслом і 1/4 склянки цукру. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. (Можна попередньо запекти в протягом 10 хвилин в духовці). Змішати цукор, що залишився, кукурудзяний крохмаль, апельсиновий сік, цедру, жовтки і молоко в каструлі. Поставити на вогонь, почекати, поки не загусне, постійно помішуючи. Зняти з вогню, дати охолонути. Додати сметану. Вилити суміш на корж і прибрати в холодильник на 3 години. Готовий торт прикрасити збитими вершками.

Мигдально-м'ятний торт

 

Вам знадобляться:

1,25 чашки мигдального борошна

5 ст. л. какао-порошку

5,5 ст. л. цукру

100 гр вершкового масла

2,5 склянки вершків

1/2 склянки свіжого листя м'яти

3 ст. л. води

2 ч. л. желатину

1/2 ч. л. екстракту м'яти

4 яєчних жовтки

Приготування:

Змішати мигдалеве борошно, какао-порошок, 5 ложок цукру і розтоплене масло. Викласти цю суміш у форму, рівно розподілити по поверхні і прибрати на годину в холодильник. В 1,5 склянки вершків додати порізану дрібно м'яту. Довести до кипіння на середньому вогні. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 30 хвилин. Процідити, щоб прибрати листя м'яти.

У каструлі збити воду і желатин. Дати постояти 1 хвилину, потім додати суміш вершків з м'ятою і екстракт м'яти. Поставити на середній вогонь і тримати, поки желатин повністю не розчиниться.

В окремій мисці збити яєчні жовтки і цукор. Влити збиті яєчні жовтки в гарячі вершки. Збивати, поки суміш не загусне. Дати повністю охолонути, збиваючи кожні 10 хвилин.

Збити вершки. Додати до остиглої суміші. Викласти на коржі, прибрати в холодильник на 3 години.

Зараз ви читаєте новину «9 тортів, які можна приготувати без духовки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути