




Шоколадне, ванільне та малинове морозиво у фітнес-версії пропонує приготувати кухар Кінга Парузель. Вона є автором кулінарної книжки "Фіт солодощі".
Морозиво без жиру та цукру в домашніх умовах можна приготувати за 10 хв. За смаком десерт не поступається приготовленому за класичним рецептом. Калорійні складові замінено на відповідники, які не шкодять фігурі. Основою є не сметана, а рослинне кокосове молоко чи натуральний йогурт без домішок. Замість цукру - мед або кленовий сироп.
Малинове морозиво:
йогурт - 400 г
заморожена малина - 2 склянки
кленовий сироп - 2 ст. л.
екстракт ванілі - 1 ч. л.
Приготування:
Збити всі складові до густої маси. Поставити в морозильник на годину. Перед вживанням потримати 10 хв. у кімнатній температурі, щоб стало м'якшим.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська вчить готувати суп ідеальної дружини
Шоколадне морозиво з горіхами:
кокосове молоко чи йогурт - 400 г
кукурудзяний крохмаль - 1/2 ч. л.
какао - 3/4 склянки
екстракт ванілю - 1 ч. л.
подрібнені горіхи - 2 жмені
Приготування:
Змішати всі складові окрім горіхів. Поставити на 20 хв. у морозильник. Додати горіхи. Перемішати. Залишити ще на 40 хв. у морозильнику.
Ванільне морозиво з сиром:
сир - 2 склянки
йогурт - 1/2 склянки
ванільний екстракт - 1/2 склянки
мед - 1/4 склянки
мак - 4 ст .л.
Приготування:
Змішати складові. Поставити в морозильник на годину.
Покупатися в морозиві можна у музеї в Лос-Анджелесі (Museum of Ice Cream). Відвідувачам дозволяють стрибати до басейну з присипкою для морозива й торкатися льоду.
Коментарі