Актриса і хороша господиня Ольга Сумська розкрила секрет приготування "Супу ідеальної дружини", перед яким не зможе встояти жоден чоловік. Основою його є гранатовий сік, а родзинкою смаку копчені ребра.
Інгредієнти:
Копчені реберця - 300 г
М'ясний бульйон - 1, 5 л
Квасоля в томатному соусі - 500 мл
Гранатовий сік - 150 мл
Рис круглозернистий - 120 г
Цибуля - 1 шт.
Часник чищений - 1 зуб.
Кінза - 1 пучок
Гострий перець - 1 шт.
Олія - 3 ст. л.
Чорний мелений перець і сіль - за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився великодніми рецептами
Приготування:
Налити на сковороду олію і покласти порізану цибулю. Коли вона почне карамелізуватися, додати сюди замочений рис.
Тушкувати до напівготовності. Залити гранатовим соком так, щоб він тільки покрив рис. Почекати, поки після тушкування соку не стане вдвічі менше.
Поставити на плиту готовий і проціджений бульйон з копчених реберець і довести до кипіння.
Висипати рис зі сковороди в киплячий бульйон і довести до кипіння. Додати консервовану квасолю в томатному соку і готувати ще 10-15 хвилин.
Нарізати кінзу, часник, гострий стручковий перець за смаком і засипати все це в каструлю.
Посолити, поперчити і вимкнути плиту.
Коментарі