Ексклюзиви
четвер, 05 червня 2008 16:45

Щеплення ослаблюють імунну систему, а інколи й убивають людей

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Антон Тищенко помер 13 травня 2008 року — через 15 годин після повторного щеплення від кору. Цей 17-річний хлопець із Краматорська на Донеччині не хворів, займався спортом. Очевидність факту смерті від вакцинації викликала резонанс. Люди почали цікавитися, що ж нам вливають у кров.

По-перше, виявилося, що вакцина була ввезена до України з порушенням процедур, без перевірки якості та державної реєстрації.

По-друге, незрозуміла потреба вакцинації 9 млн українців — саме стільки в країні молоді від 15 до 29 років. Це є основна група дітонародження. Офіційна аргументація експертів Всесвітньої організації охорони здоров"я (ВООЗ) і вітчизняного Міністерства охорони здоров"я (МОЗ): начебто Україна є головною загрозою зараження Європи кором. Навіть якби це було правдою, то логічно було б застосовувати моновакцину проти кору. Натомість хтось ухвалив рішення використовувати комбіновану вакцину від кору та краснухи. Хоча у вітчизняній і світовій практиці в підлітковому віці роблять щеплення проти краснухи лише дівчаткам.

По-третє, одним зі спонсорів масової вакцинації українців є приватний фонд американського медіа-магната 69-річного Теда Тернера, батька п"яти дітей. Він прославився боротьбою за скорочення "зайвого населення". Це стало причиною конфлікту та припинення співпраці католицької церкви з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). На думку Ватикану, ця міжнародна організація перетворилася на інструмент реалізації нелюдяних ідей Тернера щодо обмеження чисельності населення за допомогою абортів, контрацепції та стерилізації.

Запропонована Україні вакцина може містити компоненти, що викликають безпліддя, як було в середині 1990-х у Мексиці, Нікарагуа та на Філіппінах. У цих країнах під егідою ВООЗ проводили масові позапланові щеплення — проти стовбняка. Акція супроводжувалася дивними обставинами. Так, робили щеплення лише жінкам, причому у віці від 15 до 45 років — неначе чоловіки не схильні до ризику стовбняка й дітям ця хвороба не загрожує. Як з"ясували незалежні від ВООЗ дослідники, надіслана вакцина містила компонент, що призводив до безпліддя. У результаті народжуваність у Мексиці та Нікарагуа скоротилася в півтора разу.

Керівник медичних програм женевської штаб-квартири ВООЗ Діна Пфайфер нещодавно заявила, що ВООЗ та ЮНІСЕФ не несуть жодної відповідальності за результати вакцинації. Проте категорично наполягають на введенні українцям "гуманітарної допомоги": ВООЗ за кошти ЮНІСЕФ закупила вакцини на $5,3 млн. Для чого такі витрати й звідки така наполегливість?

Річ у тім, що ВООЗ здійснює свою діяльність завдяки підтримці фармацевтичних фірм. ЮНІСЕФ — найбільший замовник вакцин у світі — існує за рахунок благодійних внесків. Тож обидві структури можна вважати політичним лобі фармацевтичних корпорацій. Масова вакцинація населення — це не що інше, як розширення ринку збуту продукції цих організацій, збільшення кола споживачів медикаментів.

Масова вакцинація — це розширення ринку збуту продукції

Ви запитаєте: а хіба від вакцинацій люди не стають здоровішими? Корисність щеплень для здоров"я — це свідомо виплеканий забобон. Тому що на практиці вони ослаблюють імунну систему. І навіть убивають — зазвичай повільно, але іноді й одразу.

Як працює щеплення? Воно призначене для вироблення організмом антитіл, які захищають від конкретної хвороби. Але при цьому завдається потужний удар по імунній системі в цілому. Адже, оминаючи природні захисні перешкоди, з "чорного входу" прямо в кров вводять чужорідні білки, тваринні віруси. А що казати про такі стандартні хімікалії, як ртуть, формальдегід і алюміній. Тому після введення цього "коктейлю" людина хворіє, в неї знижується імунітет — аж до розвитку синдрому набутого імунодефіциту, тобто СНІДу.

Існує два види можливих негативних наслідків від вакцинації. У першому випадку щеплений захворює на недугу, від якої повинна була захистити вакцина. Оскільки у ній є чинник хвороби. У другому — у щепленого не розвивається ця недуга, але потім, одразу ж або через деякий час, виникає інше захворювання, викликане щепленням.

Про це написано чимало статей і книжок. Свіжий приклад — книга "Безжальна імунізація" ізраїльського лікаря-гомеопата Олександра Котка. Він стверджує: "Щеплення протиприродні за своєю суттю. Імунна система людини розвивається методом навчання. Природою запрограмовані дитячі хвороби, які стимулюють дозрівання імунної системи. Цими хворобами, крім того, природа "вибраковувала" слабких, нежиттєздатних дітей. Сучасне нав"язливе щеплення від усіх можливих хвороб не дає можливості імунній системі в цілому здорових дітей розвиватися, за що дітям доводиться платити серйозними хворобами. Щепленнєвий бізнес безнадійно скомпрометований злиттям фінансових інтересів виробників, розповсюджувачів вакцин, представників державного апарату, органів санепіднагляду, окремих лікарів".

Нинішня вакцинація в Україні — наочне підтвердження цим словам. Фармацевтичне лобі в особі ВООЗ, ЮНІСЕФ і МОЗ України ведуть масовану кампанію дезінформації населення. Прикладом стала заява директора Європейського регіонального бюро ВООЗ Марка Данзона 30 травня 2008 року в Києві. За його словами, смерть Антона Тищенка відразу після щеплення не пов"язана з вакцинацією! Це називається "ти йому в очі плюй, а він каже: дощ іде".

Зараз ви читаєте новину «Щеплення ослаблюють імунну систему, а інколи й убивають людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути