середа, 21 травня 2008 15:15

Князевич ініціює міжнародну експертизу вакцинації проти кору і краснухи

Міністр охорони здоров"я Василь Князевич ініціює проведення міжнародної експертизи за наслідками вакцинації в Україні проти кору і краснухи.

"Всі відповіді конкретні будуть зроблені міжнародними експертами і нашими фахівцями", - сказав він.

Міністр повідомив, що завтра вирушає до Швейцарії, де проведе зустріч у Женеві з генеральним директором Всесвітньої асоціації охорони здоров"я для того, щоб пояснити, що відбувається в Україні. В.Князевич додав: "Я ставитиму питання до них, тому що їх допомога, їх концепція…".

Крім того, міністр повідомив, що на сьогодні він звернувся до СБУ, прокуратури, розвідки, "щоб з"ясувати і зняти це питання".

Він повідомив, що на сьогодні проведено вакцинацію 109 тис. українців і, за винятком одного трагічного випадку, інших випадків не було. Щодо госпіталізації людей після вакцинації, міністр сказав, що може надати по конкретній людині діагноз, і не пов`язує госпіталізацію з проведенням вакцинації.

За даними МНС, станом на 7.00 середи в лікувальних установах Донецької області через погіршення самопочуття після щеплень проти кору і краснухи перебуває 84 людини, із них 77 дітей. 19 травня МОЗ припинило кампанію масової імунізації молоді проти кору і краснухи, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Князевич ініціює міжнародну експертизу вакцинації проти кору і краснухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути