пʼятниця, 10 лютого 2017 05:05

СБУ має розслідувати участь Капліна у злочинах проти Майдану

Правоохоронні органи мають розслідувати приналежність народного депутата Сергія Капліна до банди Віктора Януковича. Зокрема, його участь у злочинах проти Майдану, каже депутат Верховної Ради з фракції "Народний фронт" 33-річний Андрій Помазанов.

У серпні торік в інтернеті оприлюднили переписку громадянки Росії, редактора з телеканалу "Інтер" Марії Столярової. Вона називала себе "рукою Кремля" й наголошувала, що саме завдяки їй Каплін потрапив до парламенту, нагадує Помазанов.

— Розслідування "Наших грошей" свідчить, що "112 канал" належить бізнес-імперії Олександра Захарченка, екс-міністра внутрішніх справ і найближчого соратника Януковича. Поряд із назвою цього каналу — прізвище Андрія Подщипкова, помічника нардепа Капліна та його заступника в так званій Партії простих людей. Ці факти має розслідувати Служба безпеки України, — говорить Помазанов. — Генпрокуратура ж повинна допитати Капліна у справі злочинів проти Майдану. Має встановити ступінь його причетності до злочинів колишнього міністра Захарченка і підривної діяльності проти України.

Янукович та його поплічники активно працюють для дестабілізації ситуації в країні. Використовують для цього різного роду капліних. В умовах військової агресії влада має жорстко протидіяти будь-яким спробам підірвати національну безпеку, — підсумовує нардеп.

Зараз ви читаєте новину «СБУ має розслідувати участь Капліна у злочинах проти Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути