неділя, 25 березня 2007 17:46

На честь річниці виборів Янукович подякував українцям за своє обрання

Прем"єр-міністр Віктор Янукович звернувся до населення України з нагоди річниці парламентських виборів. У своїй промові на телеканалі "1+1", прем"єр висловив подяку всім, хто "був з нами у непростий час".

- Ми віднайшлися як єдиний неподільний народ, який живе в соборній державі. І незважаючи на всілякі сценарії, за допомогою яких популісти і далі пробують баламутити та розсварювати людей, найважливішим політичним проектом України, найважливішим дороговказом на нашому шляху є і залишається єдність народу. У цьому висновку єдині і уряд, і Президент, і голова парламенту. І цього не зможуть зруйнувати жодні інтриги і жодні підступи, - наголосив він.

Прем"єр відзначив, що "все те, чого нам вдалося досягти, було б неможливим, якби ми не зробили правильних висновків з подій 2004-го, 2005-го, 2006-го років. І якби ми не доклали величезних зусиль для того, щоб набути і застосувати новий політичний досвід. Ми склали іспит на випробування і вийшли з того випробування ще сильнішими, повідомляє РБК-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На честь річниці виборів Янукович подякував українцям за своє обрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути