пʼятниця, 22 червня 2018 06:45

Мерзотники у владі ухвалюють правильні рішення

Чудово було до Революції гідності! Долар по 8 грн. Зростання економіки, загальний добробут. Тільки на цифри зовнішнього боргу забули подивитися. І згадати, як нас всі рекетували — податкова, пожежники, митниця, санстанція, стандартизація.

Я противник революцій. Але не тоді, коли при владі купа кінчених людей, які керують країною, як п'яний мопедом. А потім всі дивуються аварії.

У революційній бочці з лайном найспритніші покидьки, авантюристи і вбивці. Але у підсумку завжди все налагоджується. Історія їх перетравлює, і розвиток спирається на розсудливих. Так влаштований світ. Неважливо, що дало поштовх процесу. Важливо, що вийшло у результаті.

Нині при владі теж багато мерзотників. Хто там новий? Сергій Пашинський? Про його подвиги я читав ще при Януковичі. Олег Ляшко? Юлія Тимошенко? Хто, крім кількох комбатів? Що у нас взагалі змінилося? Але навіть це асорті з амбіцій, корупції і брехні приймає закони, які нам потрібні. На які нас штовхає Європа.

Система в Сполучених Штатах Америки може переварити будь-якого непередбачуваного президента. Там діють обмеження і закон. Спробуй нашкодити демократії — миттєво отримаєш імпічмент. Цього хочу і для України. Нехай цей кульгавий кінь — нинішній парламент — прийме закони, що регулюватимуть владу й економіку. А потім крок за кроком, спираючись на закон, за допомогою виборів і судової системи, ми зможемо розбудовувати країну і розвиватися.

Мені не подобаються персоналії нинішньої влади. Але я схвалюю і підтримую напрямок розвитку України. У нас немає інших. Це все, що треба знати про теперішніх можновладців. Але в нас немає і зворотного шляху. Нас змусять бути чеснішими, розумнішими і поряднішими, якщо нам самим це не під силу. Тому я підтримую рух до західних цінностей і системи.

Зараз ви читаєте новину «Мерзотники у владі ухвалюють правильні рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути