понеділок, 01 квітня 2019 20:50

"Дизайн костюмів інколи придумуємо місяцями" - черкаська школярка взяла участь у 10 конкурсах краси

15-річна Анастасія Шестопалова з Черкас 3 роки займається в модельній школі "Стиль". За цей час взяла участь у 10 конкурсах краси.

"Змалечку вчилася в музичній школі, грала на фортепіано. Але не подобалося. Після 5 класу покинула. Думала піти в художню або модельну школу. Мама і тато порадили другий варіант, бо підходжу по зросту. Обрали модельну школу "Стиль" в центрі дитячої та юнацької творчості. Тут викладають дефіле, хореографію, візаж і стилістику. Костюми на конкурси краси готую з батьками. Дизайн інколи придумуємо місяцями", - розповіла Gazeta.ua Анастасія Шестопалова.

Автор: надане Іриною Шестопаловою
  Сукня із газет «На межі вибору професії», 2017 рік.
Сукня із газет «На межі вибору професії», 2017 рік.

Дівчина має титули "Юна Міс Світу-Україна 2018", "Найкрасивіша модель України 2018". Отримала дитячий Оскар конкурсу "Юна супермодель України 2018". 24 лютого в Києві вела конкурс "Міні Міс Світу-Україна 2019". За що отримала премію "Топ діти – національне надбання України 2019" в номінації "ведуча". Брала участь в показах українських, болгарських і молдавських дизайнерів на подіумах різних міст України. Була моделлю на Днях Моди в Черкасах Mifida Fashion Day та тижні моди в Одессі Odessa Fashion Week.

Автор: надане Іриною Шестопаловою
  Сукня із 300 гілочок штучної ялинки «Новорічна красуня», 2018 рік.
Сукня із 300 гілочок штучної ялинки «Новорічна красуня», 2018 рік.

"Для одного показу в Черкасах набирали моделей від 18 до 30 років. Для мене зробили виключення, бо підійшла по параметрах і росту. На показах доводилося демонструвати по кілька різних костюмів. Під кожен треба "нести" відповідний образ. Якщо це спортивний одяг, маю йти впевнено, демонструвати зручність. У вечірніх сукнях треба показувати легкість і вишуканість, у шубах - граційність. Якщо на показі щось пішло не так, не можна панікувати. Модель має вдати, що все так задумано", - поділилася юна модель.

Автор: надане Іриною Шестопаловою
  Сукні із соняшниками «Я – українка», 2018 рік.
Сукні із соняшниками «Я – українка», 2018 рік.

"Хочу рівнятися на модель Аллу Костромічову з України, яка представляє світові бренди. Мрію виступати на подіумах Європи, відкрити модельне агентство. Вже придумала назву "SheNa" - перші букви мого прізвища та імені. Планую отримати вищу освіту, досконало оволодіти англійською мовою", - додала вона.

Автор: надане Іриною Шестопаловою
  Сукня зі справжнього кленового листя «Музична осінь», піаніно виготовлене із картону. 2018 рік
Сукня зі справжнього кленового листя «Музична осінь», піаніно виготовлене із картону. 2018 рік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Даніелян у дев'ять років випустила колекцію одягу

Анастасія навчається в 9-Б класі школи №12. По успішності серед однокласників займає друге місце. Її мати 40-річна Ірина Олександрівна працює керівником відділу на меблевій фірмі "Інтерплит". Батько 41-річний Ігор Павлович – складальником меблів.

Шість років займається модельною справою київська школярка 9-річна Єлизавета Гребініченко. У травні представляла Україну на міжнародному конкурсі краси "Маленька міс Всесвіт" у турецькому Кемері. Участь у ньому взяли 100 конкурсанток із 20 країн світу. Єлизавета здобула один із головних титулів - "Королева Всесвіту".

Зараз ви читаєте новину «"Дизайн костюмів інколи придумуємо місяцями" - черкаська школярка взяла участь у 10 конкурсах краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути