Ексклюзиви
пʼятниця, 29 червня 2018 01:35

Побила рекорд: Єлизавета Гребініченко завоювала три титули на конкурсі краси

Шість років займається модельною справою київська школярка 9-річна Єлизавета Гребініченко. У травні представляла Україну на міжнародному конкурсі краси "Маленька міс Всесвіт" у турецькому Кемері. Участь у ньому взяли 100 конкурсанток із 20 країн світу. Єлизавета здобула один із головних титулів - "Королева Всесвіту".

Автор: Фото надане Діаною Мончаковською
  Ліза Гребініченко в короні "Королеви Всесвіту"
Ліза Гребініченко в короні "Королеви Всесвіту"

"Взяти участь у цьому конкурсі нам запропонувало модельне агентство, в якому займається донька. Вирішили їхати в останній момент. На підготовку мали всього два тижні, тому все робили в прискореному режимі. Шила костюми, шукала сукні, ставила номери. Бувало, що й ночами не спала", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua мама дівчинки Діана Мончаковська.

Конкурс тривав тиждень.

"Ми привезли з собою багато цукерок і шоколаду. Конкурсантки із задоволенням їх куштували. Учасниці виходили на подіум в національних та маскарадних костюмах. Мали творчий конкурс і чимало фотосесій. Найбільше мені сподобалася етно-вечірка - конкурсантки мали накрити стіл з національними стравами. Ми привезли до Туреччини коровай, багато сала та чорного хліба. Поставили на стіл м'ясну нарізку, хрін та гірчицю. Дорослим презентували медовуху та хреновуху", - додала Єлизавета.

Автор: Фото надане Діаною Мончаковською
  На фотосесії в національному костюмі
На фотосесії в національному костюмі

У фіналі конкурсу учасниці дефілювали у вечірніх сукнях. Тоді ж оголосили переможниць.

"Лізі вручили два титули - "Міс Європа" та "Міс Мода". За всі 13 років існування конкурсу більше двох нагород жодна учасниця не отримувала. Побачила, як Ліза засмутилася і опустила голову. Володарку одного з головних титулів оголошували під кінець церемонії. За нього змагалося майже 100 конкурсанток у різних вікових категоріях: переможницю обирали з-поміж фіналістів конкурсів "Маленька міс Всесвіт", "Міс Всесвіт" та "Місіс Всесвіт". Ведучий відкрив конверт і прочитав "Гребініченко Єлизавета", - розповіла Діана.

Автор: Фото надане Діаною Мончаковською
  Завоювала одразу три титули
Завоювала одразу три титули

"Я не могла стримати сліз. Вони котилися від щастя, - говорить дівчинка. - Відчула себе переможницею після того, як мені одягнули корону. Цю мить хотіла б пережити ще раз", - поділилася дівчинка.

Після церемонії нагородження одна з учасниць конкурсу попросила у Єлизавети Гребініченко дозволу сфотографуватися у короні та зі стрічкою переможниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробляють більше за батьків - топ-3 найбагатших дітей-блогерів з України

"Це фото дівчина відразу виставила у соціальній мережі, - розповіла Діана Мончаковська. - Підписала світлину так, нібито вона здобула головний титул. Організатори побачила її допис. За це дівчину дискваліфікували".

Вигадати що-небудь — для дітей це цікава гра. Здатність до оригінального творчого мислення притаманна майже кожному з них. Сьогодні нас оточує чимало відкриттів, авторами яких стали діти, розповідає Педагогічна преса.

Зараз ви читаєте новину «Побила рекорд: Єлизавета Гребініченко завоювала три титули на конкурсі краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути