четвер, 06 травня 2010 18:46

Жінка 10 років носила сміття у квартиру

28 квітня близько 8.00 в Умані в одній із 5-поверхівок сталася пожежа. Рятувальники не могли пробратися до полум"я, бо квартира, яка горіла, була завалена мотлохом.

— Квартира двокімнатна, у коридорі та першій кімнаті сміття було десь на рівні із підвіконням, у іншій кімнаті проміжок між стелею та сміттям — близько півметра, — розповідає інспектор Євген Кравченко, 29 років. — Двері ледь відчинили.

Вогонь помітили студентки, які йшли з автовокзалу.

— Мій чоловік саме на роботу йшов. Дівчатка кажуть, там пожежа, він швидко побіг до Тамари Давидівни, — згадує сусідка 50-річна Людмила.Двері вона відкрила, але сама виходити не хотіла, тікала. У неї опіки відсотків 40.

Пожежу вдалося загасити. 75-річну господарку квартири забрала до реанімації "швидка".

— Тамара Давидівна жила сама. Син один є, він у Росії. Приїхати не зміг, бо теж в лікарні. Вона збирала переважно картонні коробки, різні баночки і пластикові стаканчики, — продовжує сусідка.— Носила років 10, може. В квартиру нікого не пускала. За комунальні послуги платила завжди. Це у неї така хвороба — накопичувати все. При цьому завжди одягалася охайно і чисто, прибирала в під"їзді все до пилинки. На неї ніхто не скаржився, нікому поганого не робила. Якось батарею у неї прорвало, то ми пішли допомогти. Ті картонні коробки всю воду ввібрали. Сварилися з нею сусіди, що поряд живуть, бо влітку неприємні запахи були.

Зараз ви читаєте новину «Жінка 10 років носила сміття у квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути