четвер, 27 грудня 2007 19:44

Завершується акція "Стань Дідом Морозом"

У п"ятницю, 28 грудня, — останній день збору подарунків для знедолених дітей Черкас. Листи із проханнями маленьких жителів міста висять на ялинках у супермаркетах "Плазма", "Будинок торгівлі", "Фуршет", "Гранд-маркет".

Дорогий Дід Мороз! Як у тебе справи? Що нового? Як поживає твоя сім"я? Я хочу тобі подякувати за те, що ти кожен рік даруєш дітям радість і нагороджуєш слухняних. Я теж був дуже слухняним цілий рік. Ти знаєш, що я дуже хворий і потребую дорогих ліків із Німеччини, щоб вилікувати мою бронхіальну астму. Справа в тому, що мені дуже хотілося б отримати щось на згадку про тебе. Я вже давно мрію про цифровий фотоапарат, за допомогою якого я міг би насолоджуватися знімками. Галушка Сергій.

Дорогий Діду Морозе! Мене звати Давид. Я навчаюся в четвертому класі. У моїй сім"ї п"ятеро дітей. Мама і тато дуже турбуються про нас. Дорогий Дідусю, я тебе дуже прошу, щоб ти, якщо можливо, подарував мені на Новий Рік годинник на руку. Дуже тебе прошу. Щиро дякую.

Добрий день, дорогий Дідусю Мороз! Мене звуть Діма Ковита. Я народився в сім"ї глухих, не чую. Мене мама якось спитала, що б я хотів на Новий Рік. Я подумав, що краще написати листа до Дідуся Мороза й попросити в нього дитячий конструктор "Лего". Я дуже хочу цей конструктор.

Добрий день, Дідусь Мороз! Пише тобі Саша Макара. Дуже люблю малювати і ліпити з глини. Я часто їжджу в санаторії, тому що в мене болить нога, у мене хвороба Петерса. Коли їду, то дуже скучаю за сім"єю, а мені нізвідки подзвонити. Дуже прошу тебе, подаруй будь-ласка мені мобілку. Це моя велика мрія. Дякую тобі, дід Мороз.

Дід Мороз, я би хотів подарунок із цукерками карамельками, а ще книгу про Другу Світову війну. Фесюк Борис.

Я вже доросла і розумію, що Діда Мороза немає, я вам дуже вдячна за те, що ви вирішили зробити мені подарунок. Я хочу великого білого ведмедя і англо-руский словник. Спасибі вам Шмигаль Даша, 13 р.

Координатор акції — Анжела Августинівна Одарич, тел. 8 (050) 355 91 76.

Зараз ви читаєте новину «Завершується акція "Стань Дідом Морозом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути