понеділок, 11 червня 2012 06:30

За банку варення обіцяють платити три гривні

На місцевому форумі з'явилося оголошення про роботу на літо для жінок. Пропонують варити вдома варення. Ягоди, кришки й банки обіцяють привезти.

— Наявність власного двору передбачається — не уявляю, як це можна буде зробити у власній квартирі. Але інші варіанти теж обіцяю розглянути. Привожу банки, кришки, цукор і ягоди. У червні це полуниці й вишні. Рецепт даю. Але якщо у вас є свій і ви розкажете який, то можна й по вашому. А так усе просто: на кілограм ягід стільки ж цукру. Засипати, настоюється, проварити, ще постоїть і проварити. Потім закатати, — розказує автор оголошення киянин Андрій, 30 років. Прізвища не називає.

Оплата залежить від кількості готових банок. Каже, за місяць реально заробити 3 тис. грн.

— Я плачу за півлітрову банку 2,5-3 гривні, залежно від кількості. Але мені не дуже вигідно возити дрібними партіями. Мені довше, а вам менший заробіток. Тому реальніше виготовити 100 півлітрових банок. Це треба добре попрацювати пару днів.

Варення можна робити зі своїх ягід. Так виходить більший заробіток.

— Якщо є свої ягоди, то домовляємося, що варитимуть по мірі збирання врожаю. Я  забезпечую лише банками, кришками і цукром, — додає Андрій.

Із працівниками обіцяє укладати угоди.

— У мене є стандартні форми договору. Кого давно знаю, то вірю на слово. Але як хтось зі своїх ягід варить варення, то надійніше підписати, аби бути певною, що я за ним приїду, — розповідає Андрій. — Якщо мене в чомусь обманюють, наприклад, недосипають цукру чи погано миють ягоди, я з такими вже не працюю. Коли є якісь підозри, можу відкрить банку і попробувать варення.

Каже, продукт роздаватиме людям у Києві.

Зараз ви читаєте новину «За банку варення обіцяють платити три гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути