Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 00:00

У шоу використали понад тисячу годинників

Автор: фото надане ”Нью Піпл Продакшн”
  Відмінністю від традиційних мюзиклів цього спектаклю є танець на жердині
Відмінністю від традиційних мюзиклів цього спектаклю є танець на жердині

Величезна карета на сцені, понад 200 елементів реквізиту, серед яких величезне ліжко, на якому виконуватимуть трюки танцюристи і акробати, — далеко не все, що побачать глядачі на "ПолеАртШоу: за 80 днів до кінця світу. За мотивами Жуля Верна". Відвідати його можна 14 грудня у палаці культури "Дружба народів" у Черкасах.

— Ідея цього шоу ще кілька років тому була викладена у вигляді сценарію в моєму блокноті. Вона чекала свого часу. І завдяки "Нью Піпл Продакшн", "ПолеАртБалету" і балету Ліни Верес "Форсайт" цей проект ожив. Ми репетирували 80 днів, майже жили в хореографічному залі, — ділиться емоціями режисер-хореограф шоу Олександр Лещенко.

Проект зібрав на одній сцені танцюристів, акробатів, еквілібристів, повітряних гімнастів та паркурників. Усі декорації стилізовані по країнах, які відвідає Філеас Фогг із друзями — Індія, Велика Британія, Китай. Оскільки одним із головних героїв літературного реміксу став Час, годинникових механізмів використали понад тисячу. Автором костюмів стала українська дизайнерка Влада Назік, яка створила більш як 120 різноманітних образів.

Головною відмінністю від традиційних мюзиклів цього спектаклю є поул-денс — танець на жердині. Після презентації вистави у столиці постановники отримали багато схвальних відгуків.

— Ми зрозуміли, що наш глядач бачить грань між звичайним стриптизом і мистецтвом поул-денс. Наша країна готова до сучасного шоу. Тож хочемо показати нашу виставу всій Україні.  Феєрія світла, авторське музичне супроводження, фантастичні декорації в стилі 4Д підкорять і захоплять публіку. Приходьте, зробіть собі справжній передноворічний подарунок, — розказує президент продюсерського центру "Нью Піпл Продакш" Олена Лебедєва.

Зараз ви читаєте новину «У шоу використали понад тисячу годинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути