понеділок, 12 вересня 2011 00:15

Свинину загортають у "кожух" з листкового тіста

Сьогодні у кулінарному шоу на телеканалі "ВІККА" змагаються Любов Правдіна, генеральний директор телекомпанії "ВІККА" та радіо "101 Далматин" й Андрій Мельников, начальник відділу оперативної служби міськвиконкому "1505". На столі — свинина, помідори, заморожені вишні, стручкова квасоля, твердий сир і цибуля.

Любов Правдіна понад 10 років працює на телебаченні. Мати 9-річної доньки. Захоплюється йогою. Любить готувати із м'яса. Фірмові страви — яблучний тотем, філе червоного окуня на подушці зі шпинату. Готує м'ясо у "кожусі". Шматок свинини розрізає навпіл, солить і перчить. Нарізає твердий сир. Підсмажує цибулю. Із собою принесла листкове тісто. Розмотує його і викладає на деко. Зверху кладе м'ясо, сир та цибулю. Заліплює тісто, ставить на 20 хв. у духовку. Готове прикрашає вишнями. Іншу страву робить із помідорів та квасолі. Томати нарізує дольками, відварює квасолю. Усе викладає на таріль, солить, заправляє олією.

Андрій Мельников, військовий, офіцер запасу. Одружений, виховує доньку. Сам збирає меблі, знімає та монтує відеоролики. Любить куховарити. Найбільше вдається консервація. Мельников готує фірмові відбивні. Нарізує невеликими шматками м'ясо, солить і перчить. Відбиває з обох боків. Окремо робить маринад із помідорів і цибулі. М'ясо поливає маринадом, зверху посипає твердим сиром. На 20 хв. ставить у духовку. Готову страву прикрашає вишнями і квасолею.

Кулінарне шоу "СмачнОГО" показують щоп'ятниці о 18.00. Якщо бажаєте стати його учасником, зареєструйтеся й заповніть анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua/.

Зараз ви читаєте новину «Свинину загортають у "кожух" з листкового тіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути