Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2012 06:45

Швидку допомогу переселяють у приміщення з грибком

46 працівників "швидкої" Звенигородки та близько тисячі місцевих звернулися до Адміністрації президента і Міністерства охорони здоров'я з проханням не переселяти станцію швидкої допомоги.

— Нас хочуть переселити в приміщення при районній лікарні, де колись була наша служба. Звідти нас виселили через грибок на стінах, тоді кілька працівників захворіли на астму. Санстанція дала припис, що там працювати не можна. І нас переселили в центр міста, де ми понад 20 років. Усі ці роки в попередньому приміщенні нічого не робилося, воно пустувало, — розказує лікар 54-річний Анатолій Олійник.

Швидка допомога розташована в приміщенні, де є кабінети територіальної соціальної та земельної служб.

— Для нашої служби тут є всі умови, вода, гаражі, де можна ремонтувати машини. Кажуть, що зроблять у приміщенні котельні. Так за технікою безпеки цього робити не можна, — говорить водій "швидкої" 43-річний Василь Ващук. — З нового року ми будемо підпорядковуватися області. Голова хоче, щоб це приміщення залишилося у них. Тому й спішать це питання вирішити на найближчій сесії.

Заступник голови райдержадміністрації 34-річний Руслан Каюк каже, що приміщення "швидкої" розглядають як варіант:

— Ми це робимо через великі видатки на теплоносії. Щоб ті кошти витратити на медикаменти чи ремонти. Щодо грибка, то він там займає 90 квадратних метрів. Там відпала штукатурка. Ми направили будівельника, який оглянув і прорахував, скільки коштуватиме ремонт. Під гаражі можна переобладнати частину діючої котельні. На час приїзду "швидкої" на виклик це не вплине. Рішення про переселення прийматимуть депутати райради.

Зараз ви читаєте новину «Швидку допомогу переселяють у приміщення з грибком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути