четвер, 11 березня 2010 19:02

Скоротили третього заступника мера

Депутати Ватутінської міської ради проголосували за скорочення посади одного з трьох заступників мера. Її обіймав депутат Черкаської обласної ради 60-річний Микола Ємченко.

У мерії вважають, що місцевому бюджету бракує грошей на утримування аж трьох заступників. За віком Ємченко найстарший. У минулому Микола Юхимович — співробітник міліції. Мер міста Ватутіне Василь Гончаренко, 55 років, — його колишній колега.

— Ментовська пенсія у них знаєте яка?— обурюється екс-секретар Ватутінської міськради, а тепер безробітний Володимир Ткаченко, 51 рік. — Більше 4 тисяч гривень. До цього Ємченко ще й одержував зарплату заступника. Це 2,5 тисячі. Плюс надбавки.

Депутати вважають, шо Ємченко неодноразово зловживав службовим становищем.

— Звинувачують, ніби я хочу перейменувати місто. Тільки от не уточнили нову назву, — говорить колишній заступник мера.— І що я клопочусь за знесення пам"ятників, зокрема, генералу Ватутіну. Скаржилися на мене у вищі інстанції. Багато чого понаписували.

Перед звільненням Микола Юхимович пішов у відпустку. Зараз в санаторії. Каже, що після відставки займеться депутатськими справами. Його дружина є співвласником заправки.

Зараз ви читаєте новину «Скоротили третього заступника мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути