понеділок, 29 липня 2013 05:15

Про що розповіли б начальнику обласної міліції?

Віталій Мельник, 24 роки, Катеринопіль:

— У мене з магазину поцупили планшетний комп'ютер вартістю 3 тисячі гривень. Звернувся у міліцію, сказали — розслабся, його ніхто не найде.

Оксана Сабадаш, 46 років, Тальнівський район:

— На городі росла одна стеблина маку. Сусід-міліціонер побачив, а на наступний день прийшов і сказав, що мене можуть посадити у тюрму за вирощування наркотичної сировини. Тоді звелів прийти до міліції та сплатити штраф.

Тамара ПереверзЄва, 49 років, Сміла:

— У грудні віддала 6 тисяч гривень за виїзд у Фінляндію. Мала їхати 26 травня, але мене обманули. Шахраї забрали кучу грошей і втекли. У міліції нічим не допомогли.

Оксана Волошина, 49 років, Умань:

— Кілька років тому 10-річна онука була ввечері сама вдома. Ми поїхали у справах до Києва. Вона почула, що подвір'ям хтось ходить. Подзвонила до нас, ми викликали міліцію. Чекали правоохоронців чотири години. Коли вони приїхали, злодії з двору винесли все залізо. Забрали миски, труби, навіть стару тачку. Міліція покрутилася і поїхала. Так винних і не знайшли.

Максим Коберник, 55 років, село Родниківка Уманського району:

— У нас по сусідству наркопритон. Мало того, що шумлять, наркоманів водять, шприци розкидають. Вони нам ще й погрожують, що поб'ють, як комусь пожалуємось. Якось не витримали, написали заяву в міліцію. Але міліціонери навіть не приїхали подивитися, що робиться. Після цього нам побили всі вікна в домі. Тепер боїмося на вулицю виходити. Переїхати звідти теж не можемо, з такими сусідами нашу хату ніхто купляти не хоче.

Зараз ви читаєте новину «Про що розповіли б начальнику обласної міліції?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути